Presentatie voortgang project Schelde Veste

 

ScheldevesteOp initiatief van de Vereniging Binnenstad is er op zaterdag 11 mei 2013 een openbare lezing over de voortgang project "Schelde Veste". Belangstellenden zijn van harte welkom.

 

Datum: zaterdag 11 mei 2013
Tijd: 11.00 uur
Plaats: Vestzaktheater 't Zwijnshoofd
Moeregrebstraat 18, Bergen op Zoom

 

 

 

Dhr. Dr.Ir. B. (Bert) Melles – projectmanager Schelde Vesting - zal een voordracht houden over de stand van zaken van het project Schelde Vesting. Na afloop wordt een bezoek gebracht aan het gebied ten oosten van het Hamplein en de oude havenmond. Hierbij zal ook de heer Marco Vermunt, stadarcheoloog van de Gemeente Bergen op Zoom aanwezig zijn.

 

Bert Melles is een van de directeuren/eigenaren van Smitshoek Melles & Partners. Bert is gespecialiseerd in gebiedsontwikkeling, zowel grootschalig als kleinschalig en binnenstedelijk. Hij acteert vaak, op flexibele wijze, in projecten waar vele, soms tegenstrijdige, belangen bij elkaar komen. Met een snel analytisch en probleemoplossend vermogen en een zeer grote betrokkenheid bij zijn projecten weet hij vaak steeds complexer wordende projecten met veel betrokken partijen tot een goed einde te brengen. Opdrachtgevers waarvoor hij werkt en gewerkt heeft, zijn onder andere de gemeenten Haarlemmermeer, Oosterhout, Bergen op Zoom, Drechterland, Montferland.

"De grootste uitdaging als verantwoordelijk projectmanager vind ik de projectteams te motiveren en achter me te krijgen; teams die bereid zijn hard en flexibel te werken. En het presenteren van de resultaten van het project en het creëren van draagvlak tijdens informatiebijeenkomsten met grote groepen bewoners en andere belanghebbenden."

Bert Melles studeerde civiele techniek aan de Technische Universiteit Delft. Na zijn studie promoveerde hij op het proefschrift "production control in construction" aan de Technische Universiteit Delft.